Sevgili öğrenciler ve üniversite adayları!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstanbul’un merkezinde yer alıp, her taraftan kolay ulaşılabilir bir konumdadır. İstanbul’daki en prestijli üniversitelerden biri olan üniversitemizde, sahip olduğumuz güçlü eğitim kadromuz, bilimsel araştırma merkezleri ve laborotuvarlar sayesinde öğrencilerimize gerekli her türlü imkan sunulmaktadır.

Bununla birlikte üniversitemiz mevcut bölüm ve programlarını geliştirmeye ve onlara yenilerini eklemeye de devam etmektedir. Bu sebeple Türkiye’ye yükseköğrenim görme amacı ile gelip, eşsiz ve kadim şehrimiz İstanbul’da okumak isterseniz İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi öncelikli tercihiniz olsun. 5 kampüsümüz ve 300’den fazla nitelikli akademisyen kadromuz ile eğitim hayatınızda sizlere eşlik etmeye hazırız.

Bugün mezunlarımız gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında olsun saygın politikacılar, ekonomistler ve sağlık çalışanları konumundadır. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden diploma alan, alanında başarılı bu tür yabancı öğrenci mezunlarımız en iyi referansımızdır.

Bize katılın ve onlardan biri de siz olun! Bizimle birlikte parlak geleceğinize doğru ilk adımı atın!

Biz Sizi Arayalım!

Sorularınıza anında yanıt alın